• Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • Register
  • Login
  • Current
  • Archives
  • Submissions
  • Editorial Team
  • Privacy Statement
  • Contact

No. 29 (2017): Polish Journal of Agronomy 29

  1. Home
  2. Archives
  3. No. 29 (2017): Polish Journal of Agronomy 29

Published: 2017-09-30

Articles

Variability of the agronomic characters in different types of cultivars of winter oilseed rape (Brassica napus L.)

Jan Bocianowski, Alina Liersch, Kamila Nowosad, Iwona Bartkowiak-Broda

3-11

PDF

Ocena skuteczności metod poprawy składu florystycznego trwałych użytków zielonych w gospodarstwach północnego oraz wschodniego regionu Polski

Jerzy Barszczewski, Jerzy Terlikowski, Barbara Wróbel

12-27

PDF (Język Polski)

Wpływ poziomu nawożenia azotem na plonowanie sorga dwubarwnego (Sorghum bicolor (L.) Moench) uprawianego w zróżnicowanych warunkach siedliskowych

Mariusz Matyka, Jerzy Księżak, Agata Witorożec

28-34

PDF (Język Polski)

Ocena jakości ziarna linii mieszańcowych Aegilops L. × Triticum aestivum L.

Roman Prażak, Jolanta Molas

35-42

PDF (Język Polski)

Wpływ jesiennego terminu siewu na plon i jakość ziarna pszenicy jarej

Alicja Sułek, Anna Nieróbca, Grażyna Cacak-Pietrzak

43-50

PDF (Język Polski)

Language

  • English
  • Język Polski

Information

  • PJA's publication ethics
  • The functioning of the PJA editorial office
  • Author guidelines
  • Reviews
  • Supplementary information
  • Waiting to print

Newsletter

If you want to receive the PJA newsletter, enter your e-mail address


I have read the privacy policy and accept its contents
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.
Serwis redakcja.iung.pl wykorzystuje pliki cookies. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystanie plików cookies w celach statystycznych oraz dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników./ Service redakcjapja.iung.pl uses cookies. By using this site you agree to the use of cookies for statistics and to adapt the site to the individual needs of users. Informacja o cookies.